Så sant så sant...

Nu finns chans till en förbättrad ekonomi och stjärnorna anser dig vara lyckosam och även genom värdepapper kan du få fin utdelning. Det mesta av vad du företar dig ska nu kunna ge dig framgångslycka så visst är du en vinnare.
Nu kan det vara rätt tid för dig att göra en förändring i din bostad. Visserligen är det en liten förändring, men trots detta så blir det en positiv ansiktslyftning för ditt boende och vänner tycker du har fått det flott.
Kortet talar om att du ska få chans till en tryggare ekonomi och tillsammans med ett annat klöverkort ska det vara en uppbyggande stark ekonomi som nu har tagit sin början. Vill du testa ett spel så kan det vara genom stryktipset som du får chans till vinst.

Grattis.....

Grattis Mamma... mormor.... gammel mormor... svärmor....  
80 idag...  älskar dej....

min lilla mamma.....    <3

Länge sen sist...

Ditt horoskop för vecka 15

12. april 2010

De senaste månaderna har på många sätt och vis inneburit en inspirerande tid av frihet och oberoende för dig, när du för en gångs skull fritt kunnat sträva mot de drömmar och visioner som betyder så mycket för dig. Än så länge är det heller inte så mycket som har gått dig emot, men under veckan börjar ett visst motstånd att märkas av, samtidigt som det är lite si och så med din egen energi. Det behöver inte vara negativt, eftersom det sannolikt kommer att innebära att du tvingas hålla kvar fötterna på marken. Inget kommer heller att stoppa de förändringar du har initierat, men du har inte råd att bortse från de människor som talar utifrån sunt förnuft. Under de närmaste månaderna måste du hitta en balans där du tar med andras synpunkter i beräkningarna.
Stämmer ganska så bra så nu börjar jag blogga på nytt igen.....

RSS 2.0